24 uurs- / laadklepservice

Onze service afdeling zorgt tevens voor een 7 daagse 24 uur service, voor het repareren van defecte hydraulische laadkleppen of reparatie aan getrokken materiaal op locatie. Wij bieden ook de service dat als u een laadklep storing heeft buiten ons werkgebied, een collega uit ons netwerk, door het hele land, de reparatie kan uitvoeren. Hiervoor hoeft u maar 1 telefoontje naar ons te plegen, en wij verzorgen de reparatie voor u zodat u met minimaal tijdsverlies weer de weg op kunt.

Doordat we dealer van nagenoeg alle merken laadkleppen zijn, kunnen we alle onderdelen betrekken, en hebben we de meest voorkomende onderdelen in ons uitgebreide magazijn voor u klaar liggen. Hierdoor kunnen we er voor zorgen dat de reparatie snel en vakkundig wordt uitgevoerd.

Wij hebben een volledig ingerichte servicewagen, die geheel is voorzien van alle benodigde apparatuur, gereedschap, slangenpers en laadklep onderdelen van diverse laadkleppen.

Tevens voeren we preventief onderhoud uit, hierdoor voorkomt u onnodige reparaties. Grote laadklep revisies worden met regelmaat uitgevoerd, om er voor te zorgen dat u bij een oudere laadklep weer kunt beschikken over een betrouwbare en veilige laadklep.

U kunt zich ook aanmelden voor een LPK ( laadklep periodieke keuring ). U komt in ons bestand en wij berichten u dan tijdig voor een LPK keuring of onderhoudsbeurt. U kunt dan een afspraak maken en kunt dit combineren met evt. reparaties of schadeherstel.Hierdoor houdt u het wagenpark optimaal en betrouwbaar.

Wij hebben 3 Berlingo auto’s ter beschikking, wanneer u niet op de keuring cq reparatie kunt wachten.

Onze deskundige, gekwalificeerde en gemotiveerde service monteurs, staan dag en nacht voor u klaar !!!