Geïsoleerde carrosserieën

Deze geïsoleerde carrosserieën kunnen in elke gewenste maat en uitvoering worden geleverd. Doordat dat wij zowel de geïsoleerde carrosserie zelf kunnen bouwen, en dealer zijn van Isonort, is elke gewenste uitvoering mogelijk.

De carrosserie kan worden uitgevoerd met b.v. 2 of 3 achterdeuren en een opstap, of een hydraulische achtersluiter met een geïsoleerde topklep, of onderschuif laadklep, enkele of dubbele zijdeur, schuifdeur, een mechanische of pneumatische roldeur.

De vloer kan bestaan uit een aluminium low/noise vloer, of een hygiënische gietvloer met geheel verlijmde polyester stootranden,geheel volgens de eisen van HACCP.

De inrichting kan in de gewenste uitvoering worden geleverd. U moet bijvoorbeeld denken aan diverse vastzet mogelijkheden, stoot of slijtranden op diverse plaatsen, diverse binnenverlichtingen, een kachel met diverse verwarmings technieken, een 2e vloer constructie, enz.

Flexibele compartimenten:

Het is ook mogelijk wanneer u het transport zo efficiënt mogelijk wilt houden, om de laadruimte in te delen in verschillende compartimenten. Bijvoorbeeld : een vriesruimte, een koelruimte en een droogruimte, hierdoor kunt u middels 1 transport een variant van producten volgens de juiste eisen bij uw cliënt bezorgen.

Wanneer u hierin ook nog verschillende hoeveelheden heeft, kunnen wij ook systemen in de laadruimte aanbrengen, waardoor de bepaalde compartimenten eenvoudig te verkleinen of te vergroten zijn. Hierdoor bent u erg flexibel en kan elk transport eenvoudig en efficiënt worden uitgevoerd.

Elk gewenst koel, vries of kachel systeem kunnen wij u leveren, en u adviseren over de voor- en nadelen hiervan. Wij hebben tevens een samenwerking met Carrier zodat zij het onderhoud voor u kunnen uitvoeren bij ons in de werkplaats, terwijl wij ondertussen andere reparatie werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Om tot een juiste carrosserie te komen, kunnen wij u hierin goed adviseren. Op de foto's ziet u een aantal foto's van geleverde uitvoeringen.

ISONORT Koel- en vriesopbouwen