APK / Trailerservice

Voor een onderhoudsbeurt of APK keuring aan uw trailer of aanhanger bent u ook bij Jos Mulder aan het goede adres. We beschikken dan ook over een complete APK keurings straat, met remmentest bank, hydraulische putkrik, verlichting, afzuiging, alle benodige uitlees apparatuur, verlichting testkast, hydraulische hefbokken en diverse gereedschappen, en hulpmiddelen om de keuring en reparaties te kunnen uitvoeren. Wij kunnen voor u storingen in de het remsysteem uitlezen en oplossen, rem revicies uitvoeren, verlichting repareren, chassis componeten vervangen, laswerk aan chassis uitvoeren, draaikrans vervangen, stuurkabels vervangen e.d.. In ons magazijn liggen de meest voorkomende onderdelen op voorraad, en zo niet dan hebben afspraken met een aantal leveranciers, die vaak dezelfde dag nog bij ons kunnen leveren.

Het voordeel voor u is dat wanneer we een trailer of aanhanger APK gaan keuren, we tevens de laadklep een onderhoudsbeurt + LPK keuring kunnen geven, of een evt. schade kunnen herstellen.

We beschikken tevens over 3 trekkers, waardoor we mogelijkheid bieden om de trailers eventueel terug te brengen. Tevens hebben we een aantal eigen opleggers, die ingezet kunnen worden voor vervangend vervoer. ( zie rubriek vervangend vervoer )

Wij zijn aangesloten bij Torac trailerservice, dit is een landelijk opererend servicenetwerk dat is opgezet door een aantal Nederlandse carrosseriebouwers. Voor meer informatie zie rubriek Torac trailerservice op de site.