Plywood / carlite carrosserieën

De plywood of carlite carrosserieën kunnen we in elke gewenste maat en uitvoering leveren. Plywood is een sterk paneel dat bestaat uit verlijmde houten platen en aan beide zijden met een 2 mm laag polyester wordt afgewerkt. Carlite is een paneel dat bestaat uit een kern van polycarbonaat in delta structuur en deze wordt afgewerkt met glasvezelversterkte polyester. Het voordeel van dit paneel is dat het sterk en toch heel licht in gewicht is, hierdoor is het mogelijk om een lichtere opbouw te construeren.

Het grondraam wordt geheel afgestemd op het type carrosserie, deze kan van aluminium worden gemaakt voor de lichte carrosserieën, en in het staal voor de normale en zware carrosserieën. Deze stalen grondramen laten we in zijn geheel volbad galvaniseren, zodat dit goed bestand is tegen roest.

Het dak kan uit 4 uitvoeringen bestaan : namelijk een aluminium frame met lichtdoorlatend opaal plaat of een aluminium plaat, een geïsoleerd sandwich dak paneel of een zeilen schuifdak behoort ook tot de mogelijkheden.

De carrosserie kan worden uitgevoerd met b.v. 1 of 2 achterdeuren, dubbel scharnierende achterdeuren met doorladen, elektrische of handmatige bediende roldeur. Of met een hydraulische achtersluit- of onderschuif laadklep en topklep., In elke carrosserie kan ook een enkele of een dubbele zijdeur ( evt. pneumatische met afstandbediening ) geplaatst worden. Mogelijkheden van: 1 zijde in schuifzeil uitvoering, gehele zijwand met deuren, grote zijklep, schuif- of rolluik, ramen, ventilatie roosters, doorsteek luik, inlooptrap. Voor ieder transportprobleem zoeken wij de juiste oplossing.

De vloer kan bestaan uit : een aluminium zelfdragende vloer, hardhouten of een slijtvaste platen vloer, stalen platen vloer of een hygiënische marothaan gietvloer met lichte of ruwe antislip laag.

Het interieur kan worden voorzien van bindrails, stootranden, slijtranden, beklede latten, 2e vloer systemen, lat om lat betimmering, rongen, sjorogen e.d. Het is ook mogelijk om de binnenzijde van de carrosserie te voorzien met stellingen, schappen, uitvulbalken, verwarming d.m.v. kachel,lichtstraat enz. Zoals u op de foto's ziet hebben we een heel uitgebreid pakket wat we kunnen leveren.

Het spuitwerk + reclame wordt ook door ons in eigen spuiterij verzorgd. ( zie rubriek spuiterij/reclame op deze site )

Om tot een juiste uitvoering van uw carrosserie te komen, kunnen wij u in een persoonlijk gesprek een en ander nader toelichten.