Over ons

Een stukje geschiedenis...

In 1935 startte Willem Mulder, zelf zoon van een wagenmaker, zijn bedrijfje in Werkhoven. Een zeer gedreven vakman, in de wijde omgeving bekend staand als de wagenmaker voor rijtuigen en wagenbouw voor land-en tuinbouw. Helaas is vader cq opa Mulder heel vroeg gestorven en werd opgevolgd door zijn 19 jarige enige zoon -naast 6 dochters- Jos Mulder. Ook hij deed zijn vaders naam eer aan, want binnen enkele jaren was het wagenbouwbedrijf in Werkhoven te klein voor de grote plannen van Jos Mulder.

In Bunnik bleek het pand aan de A 12 aan de verwachtingen te voldoen en Jos Mulder Carrosseriebouw werd een begrip in Nederland. De kracht van Jos Mulder-alvorens opbouw sterk meedenken en meewerken aan de optimale carrosserie voor zijn klanten-heeft geleid tot het bedrijf wat het nu is. Het enthousiasme dat ook Jos Mulder doorgaf aan zijn zonen Joost en Koen wordt gerealiseerd in de bedrijfsovername op 1 januari 2001.

Twee jonge mannen die-evenals hun opa en vader- hard werken aan hun grote passie…. Carrosserie-Wagenbouw en Spuiterij. En daarbij zich flink gesteund weten door een fijn team van medewerk (st)ers om hen heen. Met elkaar er zijn voor U …samen zoekend naar een passende oplossing voor uw logistieke vraagstuk.