Aluminium snaplock carrosserieën

De aluminium snaplock carrosserieën kunnen we in elke gewenste maat en uitvoering leveren. U moet denken aan verschillen zoals enkel of dubbelwandig snaplock, doorbouw boven cabine en spoilers. De aluminium snaplock planken leveren we standaard in gecoate uitvoering, waardoor de kans op oxidatie tussen de planken minder snel voorkomt. Het grondraam kan worden uitgevoerd met een degelijk stalen zwaar of middelzwaar volbad gegalvaniseerd grondraam of een aluminium lichtgewicht grondraam.

Het dak kan uit diverse uitvoeringen bestaan : namelijk een aluminium frame met lichtdoorlatende opaal plaat of een aluminium plaat, of een geïsoleerd sandwich dak paneel ( met evt. een lichtstrook ). Een zeilen schuifdak behoort ook tot de mogelijkheden.

De carrosserie kan worden uitgevoerd met b.v. 1 of 2 achterdeuren met een opstap, elektrische of handmatige bediende roldeur of een hydraulische achtersluit- of onderschuif laadklep en topklep En in elke carrosserie kan ook een enkele of een dubbele zijdeur ( evt. pneumatische met afstandbediening ) geplaatst worden. Mogelijkheden van 1 zijde in schuifzeil uitvoering, gehele zijwand met deuren, grote zijklep, schuif- of rolluik, ramen, ventilatie roosters of een doorsteek luik… inlooptrap… voor ieder transport wordt de meest effectieve constructie bedacht.

De vloer kan bestaan uit : een aluminium zelfdragende vloer, hardhouten of een slijtvaste platen vloer, stalen platen vloer of een hygiënische marothaan gietvloer met lichte of ruwe antislip laag.

Het interieur kan worden voorzien van een houten of aluminium lat om lat betimmering, bindrails of stootranden op de gewenste hoogtes, houten latten met bekleding bekleed op nader te bepalen posities of de gehele wand wordt voorzien van betonplex. Het is ook mogelijk om de binnenzijde van de carrosserie te voorzien met stellingen, schappen, uitvulbalken, TL lichtstraat enz.

Het spuitwerk + reclame wordt ook door ons in eigen spuiterij verzorgd. ( zie rubriek spuiterij/reclame op deze site )

Om tot een juiste uitvoering van uw carrosserie te komen, kunnen wij u in een persoonlijk gesprek een en ander nader toelichten.